phone

Tlf.: ​75 15 68 00

email

E-mail:sr@cwr.dk

facebook_red

​Facebook​​​

Nyt badeværelse samt en badeværelsesudstilling med stort udvalg​

​Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd? Så kommer vi gerne og hjælper dig med et nyt badeværelse. Vi har mange års erfaring på området, hvilket gør os kompetente til at løse enhver opgave. Vi befinder os mest i og omkring Esbjerg, Bramming og Fanø, men står også til rådighed uden for disse områder.

Besøg vores store badeværelsesudstilling

Carl W. Reis A/S har eksisteret i mere end 60 år. Derfor er vores arbejde baseret på stolte traditioner og håndværk med en høj faglig kvalitet. Vi har desuden en flot badeværelsesudstilling samt badeværelsesserier, som du er velkommen til at kigge nærmere på. På den måde kan du også få et indblik i de forskellige produkter, vi leverer og monterer, og du kan lade dig inspirere.

Hvad koster et nyt badeværelse?

​Uanset om du drømmer om et helt nyt bad eller blot en lille badeværelsesrenovering, så står vi klar med professionel hjælp. Vi løser både store og små opgaver for alle kundetyper.

Den nøjagtige pris på et nyt badeværelse afhænger således af, hvilken type badeværelse der er tale om samt opgavens omfang.

Gennem årene har vi erhvervet os brede kompetencer, hvilket gør os i stand til at løse enhver opgave i forbindelse med renovering af badeværelser. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for hjælp. Hos os er du dog garanteret konkurrencedygtige priser hver gang, uanset hvilken opgave vi skal løse.

​Ring til os allerede i dag for et godt tilbud

​Vi er et kompetent VVS-firma, der står klar til at løse alle opgaver i forbindelse med montering af et nyt badeværelse. Tjek vores badeværelsesudstilling for inspiration. Ønsker du at modtage et godt tilbud fra os, så kontakt os med det samme.

Ring på telefon 75 15 68 00 eller send en mail til sr@cwr.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

BESØG VORES FLOTTE UDSTILLING​ PÅ MALERVEJ 14

Carl W. Reis A/S Malervej 14, 6710 Esbjerg V • Tlf.: 75 15 68 00 • E-mail: sr@cwr.dk • CVR: 13 41 10 42