​Kloakmester med speciale i private kunder

Trænger din kloak til et eftersyn? Eller har du mistanke om rotter? Så bør du kontakte os med det samme. Hos Carl W. Reis A/S finder du en autoriseret kloakmester, der står klar til at løse enhver opgave inden for kloakarbejde. Vi holder til i Esbjerg, men tager imod kunder fra Bramming og de omkringliggende byer samt Fanø.

Vi er et kloakfirma med mere end 60 år på bagen. Derfor kan vores kloakmand varetage alle former for kloakservice, store som små opgaver. Vi kan eksempelvis hjælpe med alt fra rensning af afløb til reparation af brud og ny kloakering. Vi er specialister i at servicere private kunder, men løser også gerne opgaver for offentlige kunder eller erhvervskunder, til en god pris.

​Som kloakmester har vi udstyr til at løse enhver opgaver

​Vores kloakmestre har ikke blot de rette kompetencer til at løse mange forskellige opgaver, vi er også indehavere af professionelt udstyr. Vi har eksempelvis tv-inspektion, som gør, at vi effektivt kan lokalisere skader på kloaknettet. 

Derudover har vi spulevogne og rensemaskiner, så en stoppet kloak hurtigt er klar igen.

Hos os finder du attraktive priser og gode tilbud, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig. Derudover kan du forvente en tæt dialog med vores kloakmester, hvor du deltager i alle beslutninger. Mangler du kompetent rådgivning eller inspiration, så tilbyder vi også gerne det.

​Kontakt os for at lave en aftale

​Har du en opgave, vi skal løse for dig, så kontakt os med det samme for at lave en aftale med en kloakmester. Problemer med kloakken skal ofte løses hurtigst muligt, så problemerne ikke forvolder yderligere skade.

Vi kan kontaktes på telefon 75 15 68 00 eller på sr@cwr.dk, og vi vender tilbage hurtigst muligt for at lave en aftale, der passer til dig.

BESØG VORES FLOTTE UDSTILLING​ PÅ MALERVEJ 14

Carl W. Reis A/S Malervej 14, 6710 Esbjerg V • Tlf.: 75 15 68 00 • E-mail: sr@cwr.dk • CVR: 13 41 10 42