phone

Tlf.: ​75 15 68 00

email

E-mal:sr@cwr.dk

​VVS-firma med mere end 20 års erfaring i branchen

Drømmer du om et nyt og lækkert badeværelse? Eller oplever du utætheder omkring din vandhane? Så lad os hjælpe dig. Carl W. Reis A/S er et kompetent VVS-firma, som kan løse alle opgaver inden for VVS-faget. Vi holder til i Esbjerg, hvor vi servicerer kunder fra bl.a. Bramming og Fanø samt mange andre områder.

Vores VVS-firma har eksisteret i mere end 60 år. Gennem årene har vores VVS-installatører løst mange opgaver for forskellige kunder. Vi arbejder ud fra stolte traditioner, som vi ønsker at videreføre. Vi er desuden blikkenslager og kloakmester.

Uanset om faldstammerne skal udskiftes, varmeanlægget renoveres, pumper installeres, eller en vandskade skal repareres, så står vores VVS-firma klar til at hjælpe. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

​Hvad koster en VVS-mand?

​Hos os kan du være sikker på at få en attraktiv pris og et godt tilbud hver gang, uanset hvilken VVS-service du har brug for. Det er svært at give en konkret pris på en VVS-mand, da prisen afhænger af mange forskellige faktorer.

Prisen kommer først og fremmest an på, hvilken form for VVS-installation vi skal løse.

Vi løser alt fra dryppende vandhaner til udskiftning af badeværelse. Vi står desuden gerne for hele hovedentreprisen, hvor vi har faste og kompetente samarbejdspartnere. Som VVS-firma lægger vi stor vægt på god kommunikation med kunden, hvilket betyder, at vi har dig med i hver beslutning. Vi stiller naturligvis også gerne vores ekspertise til rådighed, så du kan få den bedste vejledning.

Ring til dit lokale VVS-firma i dag

​Har du yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os for flere informationer. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig – og kommer også gerne ud og kigger på din opgave. Hvis du bruger vores VVS-firma, er du garanteret gode priser og solide løsninger.

Vi kan kontaktes på telefon 75 15 68 00 eller på sr@cwr.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Carl W. Reis A/S Malervej 14, 6710 Esbjerg V • Tlf.: 75 15 68 00 • E-mail: sr@cwr.dk • CVR: 13 41 10 42